Menu forslag
HELAFTEN ARRANGEMENT
Sammensæt selv dine ønsker ud fra nedenstående menuer.
Er der andre ønsker, så sig endelig til.
Vi laver alt og vi ønsker at opfylde jeres ønsker og behov.
Blomster, duge og servietter er inklusiv i prisen. Vi har et bredt udvalg af duge og servietter – se disse i vores katalog.
Bordopstilling efter ønske. Vi kan tilbyde firkantede, normale borde samt runde borde med plads til 8 personer ved hvert bord.
Vi kan rumme fra 10 til 110 personer til jeres arrangement.
Velkomstdrink
Amatista mousserende vin
3 retters menu
Dessertvin – Kaffe m. sødt – Natmad
Fri øl/vand/vin – 7 timer fra man går til bords.
Komplet menu.
Forslag 1
Kombination af røget laks & røget ørredfilet, på salat m. hjemmelavet pesto, brød & smør
Gratineret kalvefilet m. dagens grønsager, rissolles, kartofler & rødvinssovs.
Nøddekurv m. eksotiske frugter & is, 1 glas dessertvin.
Kaffe m. kransekage. Tillæg ved Bailey/Cognac. 35,00 kr. pr. glas
Natmad. Aspargessuppe m. kødboller & brød
Fri øl/vand/vin 7 timer fra man går til bords. F.eks 1830 – 0130
PRIS pr. kuvert 750,00 kr.
Forslag 2
Velkomstdrink Dampet østersølaks på spinat med hummerhaler og hummercreme
Helstegt oksefilet bearnaise med valgfri kartoffel og årstidens grøntsager
eller
Kalvesteg med pommes sabine og grønsagsragout
Nøddekurv med toppet softice og eksotisk frugt
eller
Lun æblegratin med rørt flødeis & frugt.
Kaffe med sødt
Natmad
Bayonneskinke med salatbar
eller
Ungarsk gullaschsuppe
Husets rød- og hvisvine ad libitum + 1 glas dessertvin